Svampeplukningsworkshop

Kalender med aktiviteter fra "El brogit guiatges"
Som noget nyt tilbyder vi programmerede aktiviteter som guidede udflugter eller værksteder organiseret af "El brogit guiatges". Aktiviteterne er varierede, f.eks. bjergvandringer, vin eller olivenolie-smagning, værksteder så som svampeplukning og kategorisering, udarbejdelse af sæbe, midnatsvandringer med stjernekigning eller yoga etc. For mere information, kontakt os eller se deres hjemmeside: www.elbrogitdelavall.com eller download deres månedsprogram her.  

Engelsk kursus for boern til sommer
Her til sommer afholdes 14 dages sommerskole med engelske l
ærere. Der introduceres sproget og kulturen under følgende aktiviteter: art og drama, sport, engelske spil og sange, film m.m. Hvis I er interesserede er der informationsmøde d. 2/5/09 kl. 17.30 i den lokale bar i Argentera. Alternativt kontakt Mathew Barton på +34 663 028 973 eller os.  

Virksomhedsevents, familiefester etc...
Har du noget at fejre med familie & venner, ellers ønsker du at afholde en forretningsweekend med dit firma? Vores stueetage har et stort rum som kan bruges både til festmiddage og forretningsmøder. Det er udstyret med en projektør, tavle og audioudstyr.  Vi hjælper gerne at arrangere festmiddagen med catering. Eller andre arrangementer såsom events eller kurser, malerkurser med uddannet kunstner, lokal madlavning, høst af mandler, hasselnødder, vindruer eller oliven "syltning", fremstilling af oliventapanade eller hvad hjertet begærer. Ring til os for detaljer eller  kontakt os med  forslag eller ønsker. 

Specielt arrangement september
Fra d. 19 til d. 23 september kommer arkitekt Flemming Abrahamson med sine medarbejdere fra firmaet Fornyet Energi. De kommer for at bygge en masseovn op i vores nederste etage. I den forbindelse vil vi gerne indbyde interesserede til en aften omkring de miljømæssige og økonomiske fordele ved brug af en masseovn. Arrangementet finder sted d. 21/09/06 fra kl. 19-21 på Casa Argentera's adresse. Tilmelding kan ske via email til info
@casaargentera.com
For mere information omkring masseovne, se
www.fornyetenergi.dk

Kalender for årstidens attraktioner:
 Januar-marts er sæson for den lokale fest "Calçotada", men også til en tur i bjerget og plukke asparges til middagsomeletten.
Marts er tid til den årlige fest "tres tombs" med hestevognsoptog igennem byerne i omegnen, en festlig og fornøjelig begivenhed også for de små.
August er fiesta tid, som er en unik oplevelse i sig selv.
September er tid for høst af mandler, hasselnødder og vindruer.
September-oktober er tid for svampeplukning, specialiteten hernede er en velsmagende mælkehat - på spansk "robellón".
Oktober-november er sæson for oliven plukning, hvor man også kan smage den nypressede jomfruolivenolie til den lokale fest "festa del oli".


Calçotada i Casa Argentera

Stor sal til fest eller møder med projektør

Paella en søndag i haven

Mandeltræerne blomstrer i februar

Aftenudflugt med yoga