Taller de bolets amb "El Brogit Guiatges"

Calendari d'activitats amb "El Brogit Guiatges"
Com a novetat podem oferir activitats programades com excursions guiades o tallers organitzats per "El Brogit Guiatges". Les activitats són molt variades, p. ex. tastos de vi i oli, tallers de recollida i categorització de bolets, taller d'elaboració de sabó, excursions nocturnes i/o amb ioga etc. Per mes informació, entreu a la p
à
gina web: www.elbrogitdelavall.com o descarregueu-vos el seu programa del mes aquí.  

Nou CAMPUS d'anglès al estiu
Aquest estiu es fa CAMPUS d'anglès amb professors nadius. Es fan tallers, jocs típics, cançons, esport, art i drama i cinema anglès etc. Si esteu interessats hi ha sessió informatiu en la Societat de Argentera el 2/5/09 a les 17.30 o contacta amb Mathew Barton al 663 028 973 o amb nosaltres.

Activitats d'empreses, celebracions i altres
També podeu organitzar reunions i activitats d’empresa. La planta baixa té una sala espaiosa per o fer-hi dinars o reunions, que està equipada amb canó projector i equip de so. O podeu celebrar les vostres festes familiars o amb amics.
Us podem ajudar en l’organització de càterings, esdeveniments especials o cursos, com poden ser tallers de pintura amb professors acreditats, cuina local, calçotades, recol·lecta d’avellanes, ametlles, raïm o olives i l’elaboració de la vostra pròpia pasta d’olives.
Si us plau, truqueu-nos per més detalls, o bé contacteu-nos per suggerir-nos o demanar quelcom especial.


Esdeveniment especial al setembre

Del 19 al 23 de setembre l'arquitecte Flemming Abrahamson i els seus companys de l'empresa Renewable Energy (
www.fornyetenergi.dk) estaran a Casa Argentera per construir una Estufa i un Forn Massiu a la planta baixa de la casa.
Ens complau convidar-vos a la xerrada que el Sr. Abrahamson donar
à sobre els avantatges mediambientals i econòmics de l'ús d'aquest tipus d'estufes. La xerrada tindrà lloc el 21 de setembre de 19 a 21 hores a la mateixa casa. Apunteu-vos-hi enviant un email a info@casaargentera.com.


Calçotada en Casa Argentera

Sala gran per fer-hi dinars o reunions

Paella un diumenge al jardi

Els ametllers floreixen al Febrer

Excursions ioga.amb "El Brogit Guiatges"