Com trobar-nos?
L’Argentera està situada a la comarca del Baix Camp, a uns 120 km al sud de Barcelona, i a 15 km de la costa. 

 • COTXE
  - Des de Barcelona, agafeu l’autopista fins a Cambrils (sortida 37) al sud de Salou. Agafeu la carretera T-312 en direcció a Montbrió del Camp, i seguiu la senyalització cap a Riudecanyes, Duesaigües i, finalment, l’Argentera. Tardareu uns 15 minuts en arribar-hi.
  - Des de Reus, agafeu la carretera T-310 en direcció cap a Riudoms, no deixeu la carretera fins que arribeu a Montbrió del Camp, des d’aquí seguiu tal i com us hem explicat abans.
  - Des de Falset, agafeu la N-420 direcció a Reus i a meitat de camí, al Coll de la Teixeta, agafeu la T-313 direcció Duesaigües i seguiu la senyalització fins arribar a l’Argentera. 
 • TREN:
  Disposeu de 3 trens diaris que arriben des de Barcelona a l’estació de L’Argentera-Duesaigües. Des de Barcelona Sants, surten a les 6.28, 12.59 i 20.30. Les arribades a l’Argentera són a les 8.12, 14.42 i 22.15. Des de l’estació a la casa, haureu de caminar 1,1 kilòmetre. Podeu consultar l’horari de trens a Renfe.
 • AUTOBÚS:
  Disposeu de dues arribades i dues sortides els dilluns i dijous des de Reus. L’autobús surt de Reus a les 8.45 i a les 15.15. El que surt de l’Argentera, ho fa a les 9.30 i 16.00. La parada de l’autobús a L'Argentera està situada davant de la casa, i a Reus a la plaça de les Oques.
 • AVIÓ:
  Hi ha aeroports a Reus, Barcelona o Girona. L’aeroport de Reus es troba només a 35 minuts en cotxe. Podeu consultar els vols de Ryanair. Barcelona es troba a una 1 hora i 35 minuts. Des dels aeroports podeu llogar un cotxe o agafar el tren o l’autobús fins a l’Argentera.

També hi ha la possibilitat de venir-vos a recollir. Contacteu-nos per endavant per tal d’organitzar-ho.

 
Veure mapa més gran