Bike&Wine des de Casa Argentera

Activitats

A més del meravellós entorn entre muntanyes que amaga l’Argentera, en aquesta àrea s’hi poden fer diverses activitats.
 

Directament des de Casa Argentera Com alguna cosa nou Roger del poble ha llançat la seva empresa Mediterrania Cycling Tours amb excursions des d'1 a 6 dias en nostres esplendidas paisatges i desafiador terreny, amb equip professional, gps o guiat, mirar mes en   www.mediterraniacyclingtours.com

A Salou podeu visitar el Parc Temàtic Port Aventura, i a Miami meravelloses platges i una gran camp de golf. 

A Cambrils hi podeu practicar tot tipus d’esports aquàtics, és molt conegut pel seu port pesquer on hi ha molt bons restaurants de peix. 

Siurana és famós per la seva àrea d’escalada, hi podeu visitar el poble amb història i unes vistes impressionants des de dalt de la muntanya, rodejat pel llac de Siurana. 

Zona vinícola del Priorat: les muntanyes que podeu veure des de la casa, pertanyen a una de les àrees de vins més importants de Catalunya, amb diverses rutes i cellers a visitar. Podem organitzar-vos visites a aquests cellers, i també podeu visitar l’oficina d’informació turística del Priorat per a més informació. 

Barcelona, es troba a 120 km al nord del poble i és visita obligada. La ciutat té una ruta modernista impressionant (vegeu Rutes Catalunya per a més informació) principalment obres de l’arquitecte Antoni Gaudí i la seva famosa inacabada Sagrada Família. La manera més senzilla per arribar-hi és en tren, des de l’estació “L’Argentera-Duesaigües”, a 1,1 km de la casa. El tren us deixa al centre de la ciutat de Barcelona en 1 hora i 45 minuts. 

Reus, està a 25 minuts de l’Argentera amb aeroport, i conegut pels seus comerços i una interessant ruta modernista. Vegeu Ruta del Modernisme per a més detalls. 

La ciutat de Tarragona, Patrimoni de la Humanitat, es troba a uns 30 minuts, amb les seves muralles romanes que rodegen el casc antic, i l’amfiteatre. Vegeu www.tarragonaturisme.cat per a més detalls. 

A més de les rutes modernistes de Reus i Barcelona, també hi ha la ruta del Císter en una àrea que abasta els monestirs de Poblet, Santes Creus i Vallbona de les Monges. Vegeu La Ruta del Císter per a més detalls. 

Per als observadors de les aus i amants de la natura, el Parc Natural del Delta de l’Ebre es troba a una 70 km de distància, amb àmplies i tranquil·les platges. 

Riudecanyes: cal destacar l’oli d’oliva de la cooperativa local de Riudecanyes, guanyador de premi de Jaén com a millor oli d’oliva del 2005. Per suposat que a la casa hi trobareu una mostra d’aquest oli per poder-lo tastar. Al costat de Riudecanyes hi trobareu el pantà, on podeu practicar la pesca, caiac, observar les aus en certs períodes de l’any, o gaudir de la natura al camí que hi ha al voltant del pantà, ja sigui a cavall o en mountainbike. Contacteu-nos per tal de reservar per endavant si voleu muntar a cavall o vegeu Hípica Escornalbou

A uns 15 minuts de la casa hi trobareu Montbrió del Camp, on es troba situat el balneari Termes de Montbrió, i molt a prop el Parc Samà, que és conegut per la seva idoneïtat per celebrar-hi casaments, però també un bon lloc per passejar-hi amb canalla.

Vegeu també llocs d'interès a la web oficial del Baix Camp.

 


Al Parc Samà hi podreu veure un llac amb tortugues.


La vista del Castell d'Escornalbou


Excursio a cavall al panta de Riudecanyes


El club de golf Bonmont


L'Institut Pere Mata a Reus, obert als visitants


Siurana al capdamunt de la muntanya


Port Aventura, per als més atrevits


El balneari a Montbrió del Camp


Un Gall Dindi davant el castell del Parc Sama.


Un picnic davant del Castell d'Escornalbou